Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Mensen Horen Mij Niet Als Ik Bel Met Mijn Iphone – Wat Te Doen?

Mensen Horen Mij Niet Als Ik Bel Met Mijn Iphone – Wat Te Doen?

 • bởi
How To Fix If People Can't Hear Me On My iPhone? Try These 6 Fixes

Mensen Horen Mij Niet Als Ik Bel Met Mijn Iphone – Wat Te Doen?

How To Fix If People Can’T Hear Me On My Iphone? Try These 6 Fixes

Keywords searched by users: mensen horen mij niet als ik bel iphone iphone microfoon werkt niet tijdens bellen, mensen horen mij niet als ik bel samsung, mensen horen mij niet als ik bel oppo, iphone geen geluid bij bellen wel luidspreker, microfoon iphone aanzetten, ik hoor mensen niet als ze mij bellen iphone, geluid iphone 11 zacht tijdens bellen, microfoon iphone werkt niet

Mensen horen mij niet als ik bel met mijn iPhone. Het is een frustrerend probleem dat veel iPhone-gebruikers hebben ervaren. Of je nu een iPhone 11, iPhone X, iPhone 8 of een ouder model hebt, het kan gebeuren dat je gesprekspartner je niet kan horen tijdens een telefoongesprek. In dit artikel zullen we enkele mogelijke oorzaken van dit probleem bespreken en bieden we oplossingen om het probleem op te lossen. We zullen ook enkele veelgestelde vragen beantwoorden om je te helpen het probleem beter te begrijpen.

Waarom mensen je niet kunnen horen als je de iPhone belt

Er zijn verschillende redenen waarom mensen je mogelijk niet kunnen horen wanneer je de iPhone belt. Hier zijn enkele mogelijke oorzaken:

 • Microfooninstellingen: De microfooninstellingen op je iPhone kunnen verkeerd zijn ingesteld, waardoor het geluid niet goed wordt opgepikt tijdens telefoongesprekken.
 • Geblokkeerde of bedekte microfoon: Als er iets de microfoon van je iPhone blokkeert of bedekt, kan dit ervoor zorgen dat anderen je niet kunnen horen tijdens het bellen.
 • Problemen met de telefoon-app: Mogelijk ondervindt de standaard telefoon-app op je iPhone technische problemen waardoor het geluid niet goed wordt doorgegeven tijdens telefoongesprekken.
 • Problemen met de geluidsinstellingen: Mogelijk zijn de geluidsinstellingen op je iPhone niet correct geconfigureerd, waardoor het geluid tijdens het bellen niet goed wordt weergegeven.
 • Defecte microfoon: Als laatste mogelijkheid kan er een defect zijn met de microfoon van je iPhone, waardoor het geluid niet goed wordt opgepikt tijdens telefoongesprekken.

Met deze mogelijke oorzaken in gedachten, laten we eens kijken naar enkele oplossingen die je kunt proberen om het probleem op te lossen.

Controleer de microfooninstellingen op je iPhone

Als mensen je niet kunnen horen tijdens het bellen met je iPhone, is het belangrijk om de microfooninstellingen op je apparaat te controleren. Volg deze stappen:

 1. Open de Instellingen-app op je iPhone.
 2. Scroll naar beneden en tik op ‘Geluiden en haptische feedback’.
 3. Tik op ‘Microfoon’.
 4. Zorg ervoor dat de schakelaar naast ‘Sta toe dat apps de microfoon gebruiken’ is ingeschakeld.
 5. Tik op ‘Dictafoon’.
 6. Tik op ‘Opnemen’ en spreek iets in om te testen of je stem duidelijk verstaanbaar is.
 7. Als je stem duidelijk te horen is, werkt de microfoon van je iPhone correct. Als je stem niet te horen is, ga dan verder met de volgende oplossing.

Controleer of de microfoon niet geblokkeerd of bedekt is

Een andere mogelijke oorzaak van het probleem kan zijn dat er iets de microfoon van je iPhone blokkeert of bedekt. Controleer of er geen vuil, stof of pluisjes in de microfoonopening zitten. Reinig de microfoonopening indien nodig voorzichtig met een zachte borstel of een tandenstoker. Zorg ervoor dat je de opening niet beschadigt tijdens het reinigen.

Probeer een andere telefoon-app of bel via een andere app

Als je nog steeds problemen ondervindt met het geluid tijdens telefoongesprekken, probeer dan een andere telefoon-app op je iPhone te gebruiken. Download een betrouwbare telefoon-app vanuit de App Store en probeer opnieuw te bellen. Als het probleem zich alleen voordoet bij de standaard telefoon-app, kan het probleem te wijten zijn aan een softwarefout. Neem in dat geval contact op met de klantenservice of technische ondersteuning van Apple voor verdere assistentie.

Controleer of de geluidsinstellingen correct zijn ingesteld

Soms kan het probleem worden veroorzaakt door onjuist geconfigureerde geluidsinstellingen op je iPhone. Volg deze stappen om de geluidsinstellingen te controleren:

 1. Open de Instellingen-app op je iPhone.
 2. Scroll naar beneden en tik op ‘Geluiden en haptische feedback’.
 3. Controleer of het volume voldoende hoog is ingesteld.
 4. Controleer ook of de schakelaar naast ‘Verander met knoppen’ is ingeschakeld. Hiermee kun je het volume aanpassen met de volumeknoppen van je iPhone.
 5. Probeer het gesprek op speaker te zetten en controleer of je gesprekspartner je op die manier wel kan horen. Als het geluid via de luidspreker wel goed wordt weergegeven, kan het probleem te wijten zijn aan de oorspeaker van je iPhone. In dat geval neem je het beste contact op met de klantenservice van Apple voor verdere assistentie.

Overweeg om contact op te nemen met de klantenservice voor verdere assistentie

Als je na het proberen van bovenstaande oplossingen nog steeds problemen ondervindt met het niet kunnen horen van anderen tijdens telefoongesprekken, overweeg dan om contact op te nemen met de klantenservice of technische ondersteuning van Apple. Zij hebben mogelijk meer geavanceerde oplossingen voor je specifieke probleem en kunnen je verder helpen om het probleem op te lossen.

Veelgestelde vragen

Wat moet ik doen als mijn iPhone-microfoon niet werkt tijdens het bellen?

Als je iPhone-microfoon niet werkt tijdens het bellen, zijn er verschillende stappen die je kunt volgen om het probleem op te lossen:
– Controleer de microfooninstellingen op je iPhone
– Controleer of de microfoon niet geblokkeerd of bedekt is
– Probeer een andere telefoon-app of bel via een andere app
– Controleer of de geluidsinstellingen correct zijn ingesteld
– Overweeg om contact op te nemen met de klantenservice voor verdere assistentie

Waarom horen mensen mij niet als ik bel met mijn Samsung?

Als mensen je niet kunnen horen tijdens het bellen met je Samsung-telefoon, kunnen er verschillende oorzaken zijn:
– De microfooninstellingen op je Samsung zijn mogelijk niet correct ingesteld
– Er kan iets de microfoon van je Samsung blokkeren of bedekken
– Mogelijk ondervindt de telefoon-app op je Samsung technische problemen
– De geluidsinstellingen op je Samsung zijn mogelijk niet correct geconfigureerd
– Er kan een defect zijn met de microfoon van je Samsung
Probeer de bovenstaande oplossingen uit te voeren om het probleem op te lossen. Als het probleem aanhoudt, neem dan contact op met de klantenservice of technische ondersteuning van Samsung voor verdere assistentie.

Waarom horen mensen mij niet als ik bel met mijn Oppo-telefoon?

Als mensen je niet kunnen horen tijdens het bellen met je Oppo-telefoon, kun je de volgende stappen proberen om het probleem op te lossen:
– Controleer de microfooninstellingen op je Oppo-telefoon
– Controleer of er niets de microfoon van je Oppo-telefoon blokkeert of bedekt
– Probeer een andere telefoon-app of bel via een andere app op je Oppo-telefoon
– Controleer of de geluidsinstellingen correct zijn ingesteld op je Oppo-telefoon
– Neem contact op met de klantenservice of technische ondersteuning van Oppo als het probleem aanhoudt.

Waarom is er geen geluid bij bellen op mijn iPhone, maar wel via de luidspreker?

Als je geen geluid hoort bij het bellen op je iPhone, maar wel via de luidspreker, kan dit komen door een probleem met de oorspeaker van je iPhone. De oorspeaker is verantwoordelijk voor het geluid tijdens telefoongesprekken wanneer je de telefoon aan je oor houdt. Controleer de geluidsinstellingen op je iPhone en zorg ervoor dat de volume-instellingen correct zijn geconfigureerd. Als het probleem aanhoudt, neem dan contact op met de klantenservice of technische ondersteuning van Apple voor verdere assistentie.

Hoe kan ik de microfoon inschakelen op mijn iPhone?

Om de microfoon in te schakelen op je iPhone, volg je deze stappen:
– Ga naar de ‘Instellingen’-app op je iPhone.
– Scroll omlaag en tik op ‘Geluiden en haptische feedback’.
– Tik op ‘Microfoon’.
– Zorg ervoor dat de schakelaar naast ‘Sta toe dat apps de microfoon gebruiken’ is ingeschakeld.
– Tik op ‘Dictafoon’.
– Tik op ‘Opnemen’ en spreek iets in om te testen of je stem duidelijk verstaanbaar is.
Als je stem duidelijk te horen is, is de microfoon van je iPhone ingeschakeld en werkend. Als je stem niet te horen is, probeer dan de bovenstaande oplossingen om het probleem op te lossen.

Waarom hoor ik mensen niet als ze mij bellen op mijn iPhone?

Als je mensen niet kunt horen wanneer ze je bellen op je iPhone, kunnen er verschillende oorzaken zijn:
– De volume-instellingen op je iPhone zijn mogelijk te laag ingesteld
– De schakelaar naast ‘Verander met knoppen’ is mogelijk uitgeschakeld, waardoor het volume niet kan worden aangepast met de volumeknoppen van je iPhone
– Er kan een probleem zijn met de luidspreker of de oorspeaker van je iPhone
Probeer de geluidsinstellingen op je iPhone te controleren en zorg ervoor dat het volume voldoende hoog staat ingesteld. Als het probleem aanhoudt, neem dan contact op met de klantenservice of technische ondersteuning van Apple voor verdere assistentie.

Waarom is het geluid tijdens het bellen op mijn iPhone 11 zacht?

Als het geluid tijdens het bellen op je iPhone 11 zacht is, zijn er verschillende stappen die je kunt volgen om het probleem op te lossen:
– Controleer de geluidsinstellingen op je iPhone en zorg ervoor dat het volume voldoende hoog staat ingesteld.
– Controleer ook of de schakelaar naast ‘Verander met knoppen’ is ingeschakeld, zodat je het volume kunt aanpassen met de volumeknoppen van je iPhone.
– Probeer het gesprek op de luidspreker te zetten om te zien of het geluid via de luidspreker wel goed wordt weergegeven. Als dat het geval is, kan het probleem te wijten zijn aan de oorspeaker van je iPhone 11.
Als het probleem aanhoudt, neem dan contact op met de klantenservice of technische ondersteuning van Apple voor verdere assistentie.

Wat moet ik doen als de microfoon van mijn iPhone niet werkt?

Als de microfoon van je iPhone niet werkt, zijn er verschillende stappen die je kunt volgen om het probleem op te lossen:
– Controleer de microfooninstellingen op je iPhone en zorg ervoor dat apps toestemming hebben om de microfoon

Categories: Ontdekken 48 Mensen Horen Mij Niet Als Ik Bel Iphone

How To Fix If People Can't Hear Me On My iPhone? Try These 6 Fixes
How To Fix If People Can’t Hear Me On My iPhone? Try These 6 Fixes

Ga naar ‘Instellingen’ > ‘Privacy’ > ‘Microfoon’. Controleer of de app ingeschakeld is. Als de app toestemming heeft om de microfoon te gebruiken of als de app niet wordt vermeld, neem je contact op met de ontwikkelaar van de app.Controleer eerst of je de stem aan de andere kant van de lijn niet kunt horen. Zorg ervoor dat de luidspreker of microfoon van je telefoon niet wordt afgedekt. Een slecht geplaatste screenprotector of case is één van de meest voorkomende oorzaken van geluidsvervorming tijdens gesprekken.Kunnen mensen je niet horen met je iPhone? Dan kan dat worden veroorzaakt door noise cancelling. Deze instelling kun je uitschakelen door in de Instellingen-app naar Algemeen > Toegankelijkheid te gaan en dan Geluidsonderdrukking uit te zetten.

Waarom Hoor Ik Niks Als Ik Iemand Bel?

Waarom hoor ik geen geluid als ik iemand bel? Controleer eerst of je de stem aan de andere kant van de lijn niet kunt horen. Zorg ervoor dat de luidspreker of microfoon van je telefoon niet wordt afgedekt. Dit kan soms gebeuren als je bijvoorbeeld per ongeluk je hand over de luidspreker houdt tijdens het bellen. Een andere mogelijke oorzaak van geen geluid is een slecht geplaatste screenprotector of case. Deze kunnen ervoor zorgen dat het geluid vervormd wordt tijdens gesprekken. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat deze correct is geïnstalleerd om een goede geluidskwaliteit te garanderen.

Kan Mensen Niet Horen Iphone?

Als je merkt dat mensen je niet kunnen horen wanneer je telefoneert met je iPhone, kan dit te wijten zijn aan de functie van noise cancelling. Gelukkig kun je deze instelling uitschakelen om dit probleem op te lossen. Ga naar de “Instellingen”-app op je iPhone, navigeer naar “Algemeen” en selecteer “Toegankelijkheid”. Binnen deze instellingen kun je de functie voor Geluidsonderdrukking uitzetten.

Hoe Microfoon Testen Iphone?

Om de microfoon van je iPhone te testen, kun je de onderstaande stappen volgen. Open de Dictafoon-app op je iPhone en tik op de opnameknop. Spreek vervolgens in de onderkant van de telefoon en stop de opname. Om te controleren of de microfoon goed werkt, kun je de opname afspelen en ervoor zorgen dat je stem duidelijk verstaanbaar is. Deze methode kan handig zijn om te controleren of je microfoon optimaal functioneert. Let op: deze informatie is geldig vanaf 17 mei 2023.

Wat Moet Je Doen Als Je Iphone Geluid Het Niet Doet?

Wat moet je doen als het geluid van je iPhone niet werkt? Allereerst moet je controleren of het geluid is ingeschakeld. Bij veel iPhone-modellen vind je boven de volumeknoppen een schakelaar. Deze schakelaar kun je naar voren en naar achteren schuiven om het geluid van je telefoon in of uit te schakelen. Op het scherm kun je een melding zien of het geluid op dit moment aan of uit staat.

Gevonden 34 mensen horen mij niet als ik bel iphone

Iphone 6 Geen Geluid? - 3 Oplossingen! | Fixje
Iphone 6 Geen Geluid? – 3 Oplossingen! | Fixje
Geen Geluid Iphone? Alle Oplossingen Uit 2023! | Fixje
Geen Geluid Iphone? Alle Oplossingen Uit 2023! | Fixje
Geen Geluid Iphone? Alle Oplossingen Uit 2023! | Fixje
Geen Geluid Iphone? Alle Oplossingen Uit 2023! | Fixje
Meldingsgeluid In De Whatsapp App Werkt Niet (Oplossing) - Appletips
Meldingsgeluid In De Whatsapp App Werkt Niet (Oplossing) – Appletips
Iphone X/11/12/13/14 Serie Geen Gehoor Tijdens Bellen | Fixje.Nl
Iphone X/11/12/13/14 Serie Geen Gehoor Tijdens Bellen | Fixje.Nl
Gratis Bellen Met Je Iphone? Twee Tips | Apple Coach
Gratis Bellen Met Je Iphone? Twee Tips | Apple Coach
Iphone 7 En Iphone 7 Plus Geen Geluid Met Bellen (Audio Ic) - Bekijk De Oplossing! | Fixje
Iphone 7 En Iphone 7 Plus Geen Geluid Met Bellen (Audio Ic) – Bekijk De Oplossing! | Fixje

See more here: lienketbank.com

Learn more about the topic mensen horen mij niet als ik bel iphone.

See more: lienketbank.com/blog

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *