Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Google Foto’S Sorteren Op Datum: Een Eenvoudige Handleiding Voor Het Organiseren Van Uw Foto’S.

Google Foto’S Sorteren Op Datum: Een Eenvoudige Handleiding Voor Het Organiseren Van Uw Foto’S.

 • bởi
Organizing Old Photos with Google Photos

Google Foto’S Sorteren Op Datum: Een Eenvoudige Handleiding Voor Het Organiseren Van Uw Foto’S.

Organizing Old Photos With Google Photos

Keywords searched by users: google foto’s sorteren op datum foto’s op datum sorteren android, automatisch album google foto’s, google foto’s sorteren op grootte, google fotoalbum delen, google foto’s zoeken, google foto’s mappen, foto’s sorteren op datum samsung, fotomap maken android

1. Inleiding

Google Foto’s is een populaire fotobeheer-app waarmee u uw foto’s en video’s kunt opslaan, organiseren en delen. Het kan echter soms lastig zijn om uw foto’s terug te vinden, vooral als u een grote collectie heeft. Gelukkig biedt Google Foto’s verschillende opties om uw foto’s op datum te sorteren, waardoor u gemakkelijker door uw foto’s kunt bladeren en specifieke momenten kunt vinden.

2. Log in op uw Google-account

Om uw foto’s te sorteren op datum in Google Foto’s, moet u eerst inloggen op uw Google-account. U kunt dit doen via uw telefoon, tablet of computer. Open de Google Foto’s app of ga naar de Google Foto’s website om toegang te krijgen tot uw foto’s.

3. Maak een nieuw album aan

Een van de manieren om uw foto’s op datum te sorteren, is door een nieuw album aan te maken in Google Foto’s. Ga naar het tabblad ‘Albums’ in de app of op de website en tik op de knop ‘Nieuw album maken’. Geef uw album een naam die het beste past bij de foto’s die u wilt sorteren.

4. Voeg foto’s toe aan het album

Nadat u het album heeft aangemaakt, kunt u foto’s toevoegen aan het album door erop te tikken en vervolgens op de knop ‘Toevoegen aan album’ te tikken. U kunt meerdere foto’s tegelijk selecteren om toe te voegen aan het album. Dit is handig als u meerdere foto’s van dezelfde gebeurtenis wilt sorteren.

5. Bewerk het album

Wanneer u het album heeft gemaakt en foto’s heeft toegevoegd, kunt u het album bewerken om de foto’s op datum te sorteren. Tik op het album om het te openen en tik vervolgens op de drie puntjes in de rechterbovenhoek van het scherm. Hier vindt u de optie ‘Album bewerken’.

6. Sorteer foto’s op datum

Om de foto’s in het album op datum te sorteren, tikt u op de optie ‘Album bewerken’ en selecteert u de gewenste sorteeroptie. Google Foto’s biedt verschillende mogelijkheden om de foto’s te sorteren, zoals ‘Nieuwste eerst’, ‘Oudste eerst’ of ‘Recent toegevoegd’. Kies de gewenste optie om uw foto’s op datum te rangschikken.

7. Foto’s sorteren op datum in Verkenner

Naast het sorteren van foto’s in Google Foto’s, kunt u ook de datumweergave in Verkenner gebruiken om uw foto’s op uw computer op datum te rangschikken. Dit kan handig zijn als u uw foto’s offline wilt organiseren. Open Verkenner op uw computer, navigeer naar de map met uw foto’s en klik op ‘Weergave’ in de menubalk. Kies vervolgens ‘Details’ en klik op de kolom ‘Datum’ om uw foto’s op datum te sorteren.

8. Andere manieren om uw Google Foto’s collectie te organiseren

Naast het sorteren van foto’s op datum, zijn er ook andere methoden om uw Google Foto’s collectie te organiseren. Hier volgen enkele handige tips:

 • Gebruik tags: U kunt tags toevoegen aan uw foto’s om ze gemakkelijk te kunnen categoriseren. Voeg bijvoorbeeld tags toe zoals ‘vakantie’, ‘familie’ of ‘verjaardag’ aan uw foto’s om ze eenvoudig terug te kunnen vinden.
 • Gebruik gezichtsherkenning: Google Foto’s biedt gezichtsherkenningstechnologie waarmee het gezichten op uw foto’s kan herkennen en groeperen. Hierdoor kunt u snel alle foto’s van een bepaald persoon bekijken.
 • Maak albums op basis van gebeurtenissen: U kunt ook albums maken op basis van specifieke gebeurtenissen, zoals een bruiloft of een verjaardagsfeest. Voeg de relevante foto’s toe aan het album en geef het album een naam om uw foto’s georganiseerd te houden.

9. Veelgestelde vragen

9.1. Kan ik foto’s sorteren op datum in Google Foto’s op mijn Android-apparaat?

Ja, u kunt foto’s sorteren op datum in Google Foto’s op uw Android-apparaat. Volg de stappen die eerder zijn beschreven in dit artikel om uw foto’s op datum te rangschikken.

9.2. Kan ik automatisch albums maken in Google Foto’s op basis van de datum?

Nee, Google Foto’s maakt geen automatische albums op basis van de datum. U moet handmatig een nieuw album aanmaken en de gewenste foto’s toevoegen om uw foto’s op datum te sorteren.

9.3. Kan ik mijn Google Foto’s album delen met anderen?

Ja, u kunt uw Google Foto’s album delen met anderen. Open het album dat u wilt delen, tik op de drie puntjes in de rechterbovenhoek van het scherm en selecteer ‘Album delen’. U kunt ervoor kiezen om een link naar het album te delen via e-mail of andere sociale media.

9.4. Kan ik specifieke foto’s zoeken in mijn Google Foto’s collectie?

Ja, u kunt specifieke foto’s zoeken in uw Google Foto’s collectie. Gebruik de zoekbalk bovenaan het scherm en voer trefwoorden in om foto’s te vinden die aan die criteria voldoen, zoals ‘hond’, ‘strand’ of ‘zomer’.

9.5. Kan ik mappen maken in Google Foto’s om mijn foto’s op datum te sorteren?

Nee, Google Foto’s maakt geen traditionele mappen zoals in Verkenner om uw foto’s op datum te sorteren. In plaats daarvan maakt u albums aan en voegt u foto’s toe aan de albums om uw foto’s georganiseerd te houden.

9.6. Kan ik mijn foto’s op datum sorteren op mijn Samsung-telefoon?

Ja, u kunt uw foto’s op datum sorteren op een Samsung-telefoon met behulp van de Google Foto’s app. Volg de stappen in dit artikel om uw foto’s op datum te rangschikken.

9.7. Kan ik een nieuwe map maken voor mijn foto’s op mijn Android-apparaat?

Ja, u kunt een nieuwe map maken voor uw foto’s op een Android-apparaat. Open de Galerij app, tik op de drie puntjes in de rechterbovenhoek van het scherm en selecteer ‘Nieuwe map maken’. Geef de map een naam en verplaats de gewenste foto’s naar de nieuwe map.

10. Conclusie

Het sorteren van uw foto’s op datum in Google Foto’s is een handige manier om uw collectie georganiseerd en gemakkelijk doorzoekbaar te houden. Met behulp van albums kunt u uw foto’s op datum sorteren en speciale momenten gemakkelijk terugvinden. Daarnaast zijn er ook andere manieren om uw Google Foto’s collectie te organiseren, zoals het gebruik van tags en gezichtsherkenning. Door deze tips te volgen, kunt u uw foto’s efficiënt beheren en snel de gewenste foto’s vinden.

Categories: Gevonden 58 Google Foto’S Sorteren Op Datum

Organizing Old Photos with Google Photos
Organizing Old Photos with Google Photos

Log in op je Google-account. Open het album. Album bewerken. om te sorteren op nieuwste, oudste of onlangs toegevoegde foto’s.In Google Foto’s selecteer je de foto’s die je in het album wil hebben. Binnen de app houd je één foto of video ingedrukt, en vervolgens kun je op de andere beelden tikken. Druk nu op het plusicoontje aan de bovenkant, aan de rechterkant. Selecteer in het menu dat nu naar boven komt de optie Album.Gooi ze in een vuilniszak, foto’s mogen bij het restafval. Een hulpmiddel bij sorteren is de tijdlijn. Maak een chronologische lijst met alle belangrijke data en gebeurtenissen zoals geboortes, verjaardagen, overlijden, jubilea, huwelijken en voor kinderen de schooljaren.

Foto’s rangschikken
 1. Start de Verkenner.
 2. Klik op de map Afbeeldingen. Sorteer de foto’s als volgt op datum: Windows 10: klik bovenin het menu op Beeld > Sorteren op > Aanmaak datum. …
 3. De afbeeldingen staan op datum achter elkaar. Kies of de eerste foto de meeste recente moet zijn of juist de oudste.
Zet de foto’s er zelf in.
 1. Klik indien nodig links in het menu op Albums.
 2. Klik rechtsboven op Album maken.
 3. Typ een naam voor het album en klik op de blauwe knop Foto’s toevoegen.
 4. Klik op de foto’s die u in het album wilt plaatsen.
 5. Klik daarna rechtsboven op Gereed.
 6. De map is nu aangemaakt en deze opent.

Hoe Zet Ik Mijn Foto’S Op Datum?

Hoe kan ik mijn foto’s sorteren op datum? Om je foto’s op datum te rangschikken, kun je de volgende stappen volgen: Open de Verkenner en navigeer naar de map Afbeeldingen. Klik vervolgens in het menu bovenaan op Beeld en selecteer Sorteren op, en kies daar Aanmaakdatum. Nu zullen de afbeeldingen op volgorde van datum worden weergegeven. Je kunt kiezen of de nieuwste foto als eerste moet worden getoond of juist de oudste. Op 24 januari 2023 zullen de foto’s op deze manier worden gesorteerd.

Hoe Foto’S Sorteren Op Google Foto’S?

Hoe sorteer je foto’s op Google Foto’s?
Om je foto’s te sorteren op Google Foto’s, volg je deze stappen:
1. Open de app en selecteer de foto’s die je in een album wilt hebben. Houd binnen de app een foto of video ingedrukt en tik vervolgens op de andere beelden.
2. Druk nu op het plusicoontje dat zich bevindt aan de bovenkant rechts van het scherm.
3. Er zal een menu verschijnen. Selecteer de optie “Album” uit dit menu.
Op deze manier kun je jouw foto’s gemakkelijk sorteren en organiseren in albums op Google Foto’s.
17 juli 2019.

Hoe Maak Je Mappen In Google Fotos?

Om mappen in Google Foto’s te maken, open je eerst de app. Klik in het menu aan de linkerkant, indien nodig, op “Albums”. Ga dan naar de rechterbovenhoek van het scherm en klik op “Album maken”. Geef het album een naam en klik op de blauwe knop “Foto’s toevoegen”. Selecteer de foto’s die je aan het album wilt toevoegen. Klik vervolgens rechtsboven op “Gereed”. De map is nu gemaakt en wordt geopend. (Datum: 25 januari 2023)

Hoe Foto’S Opruimen?

Hoe foto’s opruimen?

Als je foto’s wilt opruimen, kun je ze niet zomaar in een vuilniszak gooien. Foto’s mogen namelijk niet bij het restafval terechtkomen. Om je foto’s te sorteren, kun je gebruikmaken van een handig hulpmiddel, namelijk de tijdlijn. Maak een chronologische lijst waarin je alle belangrijke data en gebeurtenissen noteert, zoals geboortes, verjaardagen, overlijden, jubilea, huwelijken en voor kinderen ook de schooljaren. Op deze manier kun je jouw foto’s beter organiseren en gemakkelijker terugvinden.

Hoe Kan Ik Foto’S Ordenen?

Hoe kan ik foto’s organiseren?

We maken tegenwoordig meer foto’s dan ooit tevoren, wat kan leiden tot een gebrek aan overzicht. Om dit probleem aan te pakken, zijn hier zes handige tips om foto’s te ordenen:

1. Verzamel al je foto’s op één plek. Dit kan een harde schijf, cloudopslag of een specifieke map op je computer zijn.

2. Maak een selectie van de foto’s die je wilt behouden. Dit kan bijvoorbeeld gebaseerd zijn op beeldkwaliteit, sentimentele waarde of onderwerp.

3. Sorteer je foto’s in mappen. Dit helpt om ze gemakkelijker terug te vinden en georganiseerd te houden. Je kunt bijvoorbeeld mappen maken op basis van gebeurtenissen, locaties of personen.

4. Maak ook submappen aan binnen je hoofdmappen. Dit kan handig zijn om specifieke categorieën of jaartallen verder te organiseren. Bijvoorbeeld submappen voor vakanties, familieevenementen of specifieke jaren.

5. Zorg ervoor dat je foto’s op een veilige plaats worden bewaard. Maak regelmatig back-ups van je foto’s om verlies of beschadiging te voorkomen. Je kunt bijvoorbeeld ook een externe harde schijf of online back-upservice gebruiken.

Met deze tips kun je je foto’s eenvoudiger ordenen, terugvinden en beschermen voor de toekomst.

Gevonden 6 google foto’s sorteren op datum

Google Foto'S Vs. Icloud: Het Beste Platform Voor Foto-Opslag Kiezen
Google Foto’S Vs. Icloud: Het Beste Platform Voor Foto-Opslag Kiezen

See more here: lienketbank.com

Learn more about the topic google foto’s sorteren op datum.

See more: blog https://lienketbank.com/blog

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *